Facebook Instagram

Beoordelingen van Banzai Sushi Duiven

Recente recensies van Banzai Sushi Duiven

5 sterren na 140 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, maar veel rijst in de sushi en weinig smaak. Maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk. Het is echt puur rijst en vis. Bezorging en betaling helemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering en nog een extraatje erbij.. top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit uitstekend. alleen de de code voor de California rol er bij te doen. jammer . wij hebben er een mail naar U toe gestuurd met de code erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten ! Wij zullen vaker bij jullie bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb beter gehad

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en op tijd bezorgd.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks dan lof, heerlijke 1e kennismaking.

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, bezorging was snel. Bij de bezorging zat geen wasabi, stokjes of sojasaus. Ivm tijdsgebrek niet direct gebeld.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 5 personen heerlijk gegeten van diverse gerechten, goede kwaliteit, veel keus en precies op de afgesproken tijd afgeleverd, en omdat we via Banzaisushi zelf bestellen nog korting en een spaarkaart gekregen!

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker vers! Een aanrader!

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en prima sushi! Maar te weinig soja saus ( 1 klein flesje) en er zat helaas geen gember bij. Wellicht moet dit extra besteld worden?

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker en precies op tijd. Eet veel sushi en dit was een beste, deze verdient 5 dikke sterren

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen prima maar het krokante randje bij de gefrituurde sushi is wel erg hard.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. En mooi op tijd. Lekker vers bereid.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 verpakking van de sushi lag op de kop in de tas! Veel rijst weinig vulling. De bezorging was 1 uur te laat. Prijs kwaliteit verhouding onder de maat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Pittig. Prima prijs kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken! En netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Ik miste iets van mijn bestelling maar kwamen ze snel brengen, top!

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Berzorging werd wat vertraagd, echter is prima gecompenseerd door wat extra's die aan de bestelling werden toegevoegd. De kwaliteit van de sushi is wat ons betreft echt fantastisch, super vers en zeer smaakvol. Complinenten daarvoor. Voor een ieder is het een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we wat langer moeten wachten kregen we compensatie. Echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van goede en heerlijke producten

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wilde de bestelling om 17:30 graag ontvangen. Na de bestelling kreeg ik een mail en zou het pas om 18:00 uur komen. Wel gek als je een tijd mag kiezen, maar veel later wordt. Kan wel door de zondag komen. Toch kwam de bestelling sneller dan verwacht, om 17:45. Alles netjes verpakt, met stokjes en saus erbij. Smaakte heerlijk, vers gemaakt! De gyozas waren erg warm aangekomen, top! Wij bestellen zeker vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was best oké maar tijdsduur tussen plaatsen bestelling en levering was 2 uur. Het verwachte tijdstip van bezorging hoor je pas nadat je de bestelling hebt geplaatst. In de mail het tijdstip ontvangen dat onze bestelling na ongeveer 1 uur en 1 kwartier bezorgd werd. De uiteindelijke bezorging werd nog ruim een half uur later. Dus 2 uur gewacht op sushi, dat is echt te lang. Zelfs op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Pokébowl was voor herhaling vatbaar! Gaan we vaker doen

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was vers klaar gemaakt, stond erbij en keek ernaar!! Thuis merken we het ook aan de smaak, uiterlijk en gevoel!! Topklasse produkten. Echt klantvriendelijk geholpen!!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker nooit geen andere meer

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat we in Duiven Sushi hebben besteld. Het was zeer smakelijk en we gaan zeker nog meer van de kaart proeven!

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Duiven en omgeving. Goede kwaliteit en snelle bezorging. Aanrader !!!!

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk voor herhaling vatbaar mooi op tijd bezorgd

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en erg lekker.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk voor herhaling vatbaar, Goede service, site overzichtelijk gewoon top

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, heeft goed gesmaakt. Bijgerechten zoals gyoza en ebi fried waren vers en krokant gebakken. Voor herhaling vatbaar dus!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de sushi alleen de bezorg kosten kunnen wel weg gelaten worden boven een bepaalde bedrag vindt ik moet wel zeggen een hele snelle bezorging top gaan er zeker vaker bestellen

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

hadden een volle spaarkaart, kregen 32 uramaki's. Top!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wik misten de gembr

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op gewenste tijd geleverd. Hier worden wij blij van.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar, erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en smakelijke sushi. Menu biedt nog veel meer keuzes. Ga zeker nog eens bestellen.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen een poke bowl besteld, altijd heerlijk! De poke bowl is goed gevuld

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi, ruime keuze en leuke aanbiedingen!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op tijd afgeleverd. De warme gerechten waren ook echt warm. De sushi was van prima kwaliteit. Kortom ik heb lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Het was iets later in verband met drukte maar we kregen er gratis loempia’s bij en werden zelfs gebeld, erg attent! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was goed op tijd en smaakte heerlijk. Lekker verse sashimi en heerlijk gefrituurde sushi. Was voor ons de eerste keer bij Banzai, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, warm aangekomen, van te voren besteld met een levertijd, heel netjes op tijd!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, verse vis. Beste tent in duiven, snelle en goede bezorging. Wat 1 top zaak!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Informatie over het product is erg weinig ik had box nr 8 niet verwacht dat er pittige kruiden in zaten. De rijst mag van mij iets meer op smaak, vindt er niet veel smaak aan zitten erg vlak.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was onze kennismaking en zeker niet de laatste keer. Echt een aanwinst voor Duiven. Heerlijke gerechten met top smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en keurig op tijd bezorgd Complimenten!

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling werd zorgvuldig afgerond bij ophalen. Zag er zeer verzorgd uit! 🙏 De smaak was heerlijk, al met al een prima keuze. Ga dit zeker vaker bestellen. Top. 😇⛩️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De sojabonen waren prima. Lekkere sushi. De maki was stevig, maar vol was smaak. Ik ben niet zo van de tonijn- of zalmsalade in sushi, doe maar gewoon zalm of tonijn, maar dat moet ik die gewoon niet kiezen.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd 👍 Complimenten!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

heeft goed gesmaakt voor herhaling vatbaar

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn van smaak en super lekker

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel en goede kwaliteit sushi. Gaan we vaker doen!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Sushi op tijd gebracht. Kans op herhaling 100%

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verrassend lekker alles vers

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Eerste keer hier besteld maar gaat zeker niet de laatste keer zijn.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en weer heerlijke sushi

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi op de perfecte temperatuur.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekkere sushi!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er feestelijk uit. Is erg lekker. Snelle en stipte levering. Kortom erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse en lekkere sushi en snel en op tijd bezorgd

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het was weer top :-)

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De poke bowl van de vorige keer viel tegen maar de sushi is super goed!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden t heerlijk! Was genieten en doen we zeker nogmaals!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Ook de extra loempia’s waren een leuke verassing!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 2 poke bowl besteld. Ten eerste keurig op tijd klaar en het was lekker. Wij vonden de samenstelling wat tegenvallen voor de prijs die je betaald. Er veel rijst en de groente had meer gekund. Voor de rest was het goed op smaak

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mayonaise op california roll vergeten. Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi, echt een aanrader! Vers, verzorgd en goed op smaak. Vis echt heel erg lekker. Enige tip of feedback wat wij hebben is de saus bij de paling sushi is wat gek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen erg duidelijk en eten is gewoon heerlijk

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de sushi lekker, maar er had meer variatie in het pakket (Box nr 14) mogen zitten. Je weet natuurlijk wat je koopt, maar op het plaatje ziet het er allemaal veel meer aangekleed uit. Iets wat we bij Mr. Sushi wel ervaren als we het voorgeschoteld krijgen. Het mag iets 'spannender'.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier een sushibox besteld en wij waren tevreden. De sushi smaakte goed en het zag er goed verzorgd uit. Ik miste de echte "woh- sensatie" in de smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is heerlijk maar was deze keer erg teleurgesteld dat ik niet het bestelde kreeg maar een vervanging omdat de tonijn op was. Zou het erg op prijs stellen dat ik hiervan vooraf op de hoogte wordt gesteld zodat ik kan beslissen of ik het dan nog wel hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Erg vers en een goede smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk!, heel vers en een goede smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en zeer verzorgd en vriendelijke receptie Zeker voor herhaling top

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit en smaakte ook goed

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, wel veel plastic verpakking

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben echt heerlijk gegeten en de volgende keer zullen wij weer bij jullie bestellen. Een echte aanrader👍

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Smaken perfect gebalanceerd! Absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en keurig verzorgd! Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We misten alleen een beetje zeewier en gember als extra. Jammer dat je dat apart moet bijbestellen. We vroegen ons ook af of het glutenvrij is en zo niet of het dan wel te bestellen is?

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Was weer heerlijk. Goede service

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Mijn zoontje vond het ook heerlijk! Goede sushi voor prima prijs!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere sushi

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, op afspraak klaar. Voor herhaling vatbaar 👍

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, we komen snel weer een keer

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers. De sushi rol (california, saki en tonijn) waren iets kleiner dan we kennen van andere bedrijven. De smaak was erg goed en we zullen zeker vaker bij jullie bestellen.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Er was niks gedaan met de genoemde opmerking waarin stond dat er geen avocado in mocht zitten vanwege een allergie vervolgens zat er alsnog avocado in

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super lekker. Het was wel erg lang wachten voordat het klaar was.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Na 1 uur wachten te horen gekregen dat ik wat anders kreeg dan ik had besteld. Kreeg gelukkig wel een n paar stempels extra. Maar geen zalm

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goede service!!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima suchi, keurig op tijd geleverd.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat we aan de verkeerde kant zijn begonnen op het eind kwamen we een haar tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Klef gefrituurde mix de sushi was wel aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes optijd klaar, netjes verpakt. Smaak heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Eerste keer deze sushi geprobeerd. We komen vaker!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is de 2e keer dat ik sushi bij Banzai heb besteld. De sushi stond optijd klaar en was wederom erg lekker!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes voor elkaar, afhalen keurig op tijd. Smaakvol, wij hebben lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Banzai!! Top sushi!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede verse sushi, dit gaan we zeker vaker halen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers gemaakt, lekker!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Op tijd klaar voor afhalen.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste maal zekers niet de laatste keer

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, bereidt door zeer vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, en goede service bij ophalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is de derde keer dat we bestellen en het staat altijd klaar. Kwaliteit is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen op de duidelijke website. Afgehaald, prima en beleefd geholpen. Dachten zelfs mee met het vervoer op de fiets. Eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.TOP!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Mooi op tijd klaar

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! We komen vaker afhalen!!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Vers gemaakt. Echt een aanwinst voor Duiven. Leuke spaarkaart actie.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Vanaf nu halen wij hier onze sushi.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi waren echt heeerlijk!!! Zal vaker bestellen bij jullie!!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was vers en lekker!